Këshilltarët e ASh-së rrëzojnë vendimin e Maznevës, rikthejnë në punë punëtorët e NPK “Higjiena Komunale” Shkup

Anëtarët e Këshillit Drejtues të Ndërmarjes Publike “Higjiena Komunale” në Shkup, që janë emëruar nga Aleanca për Shqiptarët, kanë rrëzuar vendimin e drejtoreshës së ndërmarrjes dhe kanë rikthyer në punë të punësuarit e larguar kohë më parë.

Me iniciativë dhe me votat e anëtarve të ASH-së në këshillin drejtues të Higjienës Komunale Shkup, Mirushe Jashari, Lumnije Haskaj, Teuta Xhaferi, është sjellë vendim që të larguarit të kthehen në punë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu