Këta janë anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm të AAK-së

Ramush Haradinaj, si i vetmi kandidat për kryetar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës është rizgjedhur përsëri kryetar i këtij subjekti politik me 518 vota.

Në Kuvendin e IX Zgjedhor, ky subjekt politik ka zgjedhur edhe anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm.

Ky këshill përbëhet prej më shumë se 70 anëtarësh.

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj pas përfundimit të procesit të brendshëm zgjedhor tha se partia e tij do të ketë ndryshime të mëdha me njerëz të rinj.

Ai bëri të ditur se në pesë muajt e fundit janë mbajtur mbi 400 kuvende të nëndegëve, të strukturave të rinisë dhe të gruas.

“Aleanca po e përfundon një proces të suksesshëm të zgjedhjeve të brendshme. Për këta 5 muaj, janë mbajtur mbi 400 kuvende të nëndegëve, të strukturave të rinisë dhe të gruas… Zgjedhjet kanë qenë gjithëpërfshirëse, të hapura e me një konkurrencë të admirueshme. Pjesa dërmuese e njerëzve të zgjedhur për të udhëhequr nëpër nëndegë, në aleancën e të rinjve apo të gruas, janë të rinj, prej të cilëve mbi 40 % njerëz që janë anëtarësuar në këto 2-3 vjet”, tha Haradinaj para mediave.

Anëtarët e zgjedhur të Këshillit të Përgjithshëm:

1 ARBER TOLAJ
2 ARIF AHMETXHEKAJ
3 LAHI BRAHIMAJ
4 LABINOT PANXHA
5 AGRON BACAJ
6 XHEMILE MURATI
7 ZEQE MALAJ
8 DURIM HALILAJ
9 RAMUSH AHMETAJ
10 TRINGA MORINA
11 AHMET ISUFI
12 XHAVIT ALIJAJ
13 FATMIR AZIZI
14 VASILIKA ZOTAJ
15 ADEA ROKA
16 ERMAL GASHI
17 HEKURAN HOXHA
18 DREN KASTRATI
19 ALBERTON SAHITI
20 BAHRI GASHI
21 GEZIM DERVISHAJ
22 FATMIR ISKA
23 XHAVIT AHMETI
24 BAJRAM KASTRATI
25 UKE BLAKAJ
26 BERAT DURAKU
27 IDRIZ SELIMAJ
28 AIDA KUÇI
29 ALBINA DERGUTI
30 ARBEN KIQINA
31 AZIZ BYTYQI
32 BESNIK SHALA
33 HIDAJETE KRASNIQI
34 VEDAT BEQIRI
35 ALBANA GERXHALIU
36 QENDRIM MILLAKU
37 MIMOZA MUJI
38 AJET AHMETI
39 ARBEN BAKALLI
40 BINAK SYLA
41 AGNESA SINANAJ
42 FRASHER BRAHIMAJ
43 VJOLLCA TETAJ
44 SHQIPE KRYEZIU
45 VALBONA AJETI
46 XHELAL KRASNIQI
47 ZENUN HAZIRAJ
48 LABINOT SKOVERQANI
49 NIKE HYSENI
50 ZGJIM BAJRAKTARI
51 BARDHYL SYLEJMANI
52 FADIL GASHI
53 FESTIM BYTYQI
54 LIRIDON SALLAUKA
55 MARQE SELMANAJ
56 RABIJE SALLAHU
57 BAJRAM MULAJ
58 ENIS VERBOFCI
59 KUSHTRIM MUSHICA
60 DUGAGJIN VESVESJA
61 JETMIRA HASANI
62 SHKUMBIN DEMALIJAJ
63 ARDIAN AZEMI
64 FITIM REXHA
65 ANITA KRASNIQI
66 DORENTINA MUSTAFAJ
67 FATMIR MIROCI
68 DONJETE SHIJAKU
69 DHURATA SALIHU
70 SANIJE KUQI – REXHEPAJ
71 AGON HANA

Në përbërjen e Këshillit të Përgjithshëm të AAK-së, bëjnë pjesë edhe: kryetari i AAK, kryetarja e AGK, kryetarja e ARK, kryetarët e degëve, kryetarët e komunave dhe deputetët e AAK-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu