Këto janë babë e bir që humbën jetën dje në tragjedinë e Çellopekut

Është publikuar nga familjarët e tij fotografia e dy të vrarëve nga Çellopeki i Tetovës, percjelle Monitor.mk

Ja postimi familjarit:

“Nipi Muhamedini, me buzëqeshjen e tij, qëndrimet dhe parimet islame me të cilat jetonte, ndërsa enishtja Faruk, i dashur dhe i sjellshëm me familje dhe krejt neve të rinjëve, kështu do ti kujtojmë sa të jemi gjallë me leje të Allahut.

O Allahu ynë, pranoji në mëshirën tënde.
Amin.

Varrimi, pas namazit të ikindisë.” tha ai.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu