KOD: Tre ministra kanë të punësuar familjarët e tyre në M-NAV fluturimet civile

Tre ministra nga qeveria aktuale kanë të afërm të punësuar në Ndërmarrjen Navigacioni M-NAV, transmeton emisioni “Kod” në TV Telma.

Në M-NAV janë të punësuar nipi i ministrit të Bujqësisë Ljupço Nikollovski, motra e Bujar Osmanit dhe një e afërm e zëvendëskryeministrit Artan Grubi, si dhe të afërm të tjerë të ish-ministrave dhe deputetëve.

Osmani tha se motra e tij punon aty për 15 vjet, ndërsa Nikolovski tha se nipi i tij është një staf shumë i aftë dhe profesional dhe se është shkolluar në Kinë, Japoni, ka diplomuar në Slloveni dhe se është pjesë e stafit që Maqedonia. duhej të luftonte për të mbajtur..

Në “Kod” janë përmendur edhe gjëra të tjera, siç është fakti se kundër ndryshimit të drejtorëve të M-NAV-së ishin ministrat Osmani dhe Bekteshi të cilët i thanë Kovaçevskit se me ndryshimin e drejtorëve do të dukej si dorëzim para sindikatës së kontrollorëve. dhe ai sërish u tha se është një situatë që kërkon zgjidhje të menjëhershme për shkak të trafikut ajror dhe detyrimeve ndërkombëtare të shtetit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu