Komb pa fe s’ka

Shhkruan: Emran Hoxha

Pyes Enveristat e ditëve tona që komb dhe fe e tyre është bë pushteti:
A mos vall ishte Erdoganist heroi i kombit Hoxha Molla Idris Gjilani që u flijua për çështjen shqiptare?
Ju Enverist të pa fe po akuzoni për islamist të rinjt shqiptar vetëm pse angazhohen për mbrojtjen e vlerave kombëtare dhe fetare, epra rinia shqiptare jan rrezik real vetëm për politikanët e pa fe të dy dekadave të fundit të cilët po i shtypin shqiptarët vetëm pse janë shqiptar !

Juve nuk ju mjaftoi hapja e varezave gati në çdo lagje shqiptare prej Kumanove deri në Strug vazhduat me burgosje përmes rasteve te montuara ndaj shqiptarve të pafajshēm për ta kuptuar ne se sa tê pa fe jeni ju duke dëshmuar kështu se komb dhe fe e vetme e juaj është pushteti?

Nuk jan rezik për shqiptarët lëvizjet dhe partit e reja politike sepse ata lindën nga domosdoshmëria për mbijetes të qenies shqiptare që po e shfarosni ju në dy dekadat e fundit me KOMBIN TUAJ TË QUAJTUR PUSHTET!

Historia shqiptare nuk njeh sort më injorante se pushteti juaj që e keni shpall për KOMB të grupit tuaj PUSHTETIN dhe po përdorni makinerin vrastare të këti “KOMBI PUSHTET” kundër popullit shqiptari!


1 Koment

  1. Të “menqur” jeni ju titstët. Juve ju penguanë enveristët, në të kaluarën, ju pengojnë sot, por e keni të kotë çdo përpjekje për t’i mposhtur, do të përfundoj me turp për juve. Sepse enveriste i kanë rrënjët, në gjakun e derdhur për çlirmin, ribashkimin dhe jetën e dinjitetshme të kombit të tyre, në truallin e tyre të trashëguar, që prej lashtësisë. Jo si ju në gjakun e atyre që luftuan për të huajt.
    Është në të mirën tuaj ta kuptoni, se koha e dumbabistëve, ka përfunduar nëherë e përgjithmon!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu