Komunikacioni në të gjitha rrugët e Maqedonisë po zhvillohet pa ndalesa

Komunikacioni në të gjitha rrugët e Maqedonisë po zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të thata, me intensitet të rritur jashtë mjediseve urbane.
LAMM rekomandon kujdes në drejtimin e automjetit, shpejtësi të përshtatur të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Për shkak të temperaturave të larta rekomandojnë udhëtime në orët e hershme të mëngjesit dhe orët e mbrëmjes. Bëni pushime të shpeshta dhe konsumoni më shumë pije joalkoolike.
Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe për dalje nga vendi,informojnë nga LAMM.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu