Kovaçki, gjykata të ngrit procedurë kundër Kovaçevskit

Duke u bazuar në procedurat jashtëkontestimore kërkojmë nga gjykata që të ndërrmer procedure për marrjen e aftësisë për punë për dezertuesin Dimitar Kovaçevski.

Kështu vlerëson Dragi Kovaçki nga VMRO DPMNE sipas të cilit procedura për marrjen e aftësisë për punë duhet të jetë urgjente.

“Diagnozën të cilën dezerteri Kovaçevski e ka dorëzuar në Armatë është se ai është I paaftë, me qëllim që ti ik shërbimit ushtarak, kjo na bën të dyshojmë se nëse ai nuk ka gënjyer për gjendjen e tij , atëherë e njejta mund të përparojë. Meqenëse Kovaçevski tani është kryeministër duhet të vëretetohet se a është I paaftëpër punë apo ka gënjyer dhe në këtë rast duhet të parashtrojë dorëheqje, sepse nëse ka gënjyer ai ka falsifikuar dokument mjekësor që ti shmanget shërbimit ushtarak”, shprehet Dragan Kovaçki nga VMRO DPMNE.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu