KQZ vendos për rinumërim në Kosovë, ja në sa vendvotime do numërohen sërish votat

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur për rinumërimin e 303 vendvotimeve. Ky vendim i KQZ-së vjen pas rekomandimit të Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve.

Koordinatori i QNR-së Burim Ahmetaj, ka treguar për parregullsitë gjatë procesit të numërimit.

“Në QNR një numër i rezultateve nuk ka mundur të procedohet siç ishte ndërrimi i shiritave apo edhe mospërputhjet me faqe. Në i kemi dërguar në karantinë dhe i kemi bashkangjitur raportet. Ky raport thotë se duhet patjetër te nunërohet. Në disa vendvotime mungon përputhja me fletëvotime”, tha Ahmetaj.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu