Krenar Lloga: ASH do të vendos vetë për të ardhmen e saj politike

Për thirrjet e vazhdueshme të LEN-it ndaj Aleancës për Shqiptarët ku bëjnë ftesa për koalicionim me ta, ka reaguar së fundmi Sekretari gjeneral i ASH-së, Krenar Lloga. Ai thotë që askush nuk ka të drejt t’i tregojë Aleancës për Shqiptarët se kur dhe si do të vendos për ardhmërinë e saj politike.

“Partnerët që shkelin marrëveshjet publike të koalicionimit dhe rrjedhimisht detyrimet që lindin prej saj, s’kanë asnjë të drejtë për të mbajt leksione morali. Aleanca për Shqiptarët drejtimin e vet e zgjedh brenda shtëpisë së vetë politike”, deklaroi Krenar Lloga.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu