Kryeministri Talat Xhaferi uron besimtarët muslimanë

Kryeministri teknik Talat Xhaferi ka uruar besitarët muslimanë për festën e Kurban Bajramit!

“Festa e madhe e Kurban Bajramit, le të jetë shkas për tu tubuar rreth gjirit familjar, për të ndarë gëzimet, sukseset, por edhe brengat dhe shqetësimet, sepse familja është bërthama thelbësore dhe qeliza prej të cilës fillon dhe ndërtohet një shoqëri e shëndoshë, me vlera dhe standarde pozitive.

Le të jetë gëzuar dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit!”, ka shkruar Xhaferi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu