Kurrë nuk do t’ia qëllosh se çfarë më së shpeshti kanë në kokë meshkujt

Kushdo që mendon që femra ndryshe, do të mashtrohen keq. Dekolteja e thellë i bën magjepsëse biondet apo vithet e tendosura të zeshkanes së bukur – sillen mendimet e meshkujve ekskluzivisht rreth magjepsjes femërore?

Ne femrat jemi të bindura se si futbolli, veturat dhe femrat janë vetëm gjërat në të cilat meshkujt mendojnë! – transmeton Telegrafi.

Megjithatë, kohë më parë anketa në të cilën kanë marrë pjesë pothuajse 10.000 evropianë, ka treguar disa të dhëna deri tani të panjohura dhe befasuese.

42% e të anketuarve vërtet shumicën e ditës e kanë mendjen te seksi, mirëpo 70% e tyre u janë besnikë partnereve të tyre.

Mbi statusin shoqëror dhe suksesin në punë pothuajse as që mendojnë.

Anketa ka treguar edhe që në kokët e meshkujve kryesisht sillet dukja e syrit të tyre. Në të vërtetë, 98% e të anketuarve çdo ditë mendojnë për dukjen e vet, ndërkaq 97% për kurën e trupit.

8% e spanjollëve sapo zgjohen nga gjumi mendojnë për dukjen e tyre. Në vend të dytë janë portugezët.

Klishe tipike refleksive mashkullore kanë treguar grekët – sapo i hapin sytë në mëngjes, 13% e tyre mendon për seksin dhe për të se si gjatë ditës t’i plotësojnë fantazitë e tyre seksuale.

Ndonjëherë mbizotëron edhe heshtja në kokë: gjatë dushit të mëngjesit 25% e meshkujve nuk mendojnë për asgjë! Gjinisë mashkullore vërtet i nevojitet pushim i të menduarit.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu