Ky ajet nga Kurani u lexua në ceremoninë hapëse të Kupës së Botës

Në ceremoninë hapëse të Kupës së Botës është lexuar një ajet nga Kurani.

“O ju njerëz, vërtet Ne ju krijuam juve prej një mashkulli dhe një femre, ju bëmë popuj e fise që të njiheni ndërmjet vete, e s’ka dyshim se te Allahu më i ndershmi ndër ju është ai që më tepër është ruajtur, e Allahu është shumë i dijshëm dhe hollësisht i njohur për çdo gjë.”

[[El-Huxhurat:13]]


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu