Ky është Golf 2-shi më i shpejtë se Lamborghini dhe Bugatti

Duket e pabesueshme por Volkswagen Golf 2 ka arritur të mposht në shpejtësi dy vetura mjaft të shpejta.Kompania gjermane Boba Motoring, ka bërë intervenime në një Golf II duke ia shtuar 1233 kuaj-fuqi, i cili arrin shpejtësinë deri në 300 kmh.

Ky Golf 2 është njëri ndër më të shpejtët në histori, sigurisht falë ndërhyrjeve të mëdha që janë bërë në motorrin e tij. Ai ka befasuar të gjithë, duke qenë më i shpejtë se Lamborghini dhe Bugatti

Video më poshtë tregon krahasimin e matësve të shpejtësisë të Golf 2, në kombinim me disa nga modelet më të shpejta të prodhuesve të njohur.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu