Lirohen çmimet e naftës në Maqedoni

Me vendim të Komisionit Rregullator të Energjisë, nga mesnata në Maqedoni çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-98 dhe EURODIESEL (D-E V) ulen për 0,50 den.

Me këtë, çmimi me pakicë i EUROSUPER BS-98 do të jetë 83,50 den/litër, ndërsa çmimi me pakicë i EURODIESEL (D-E V) do të jetë 81,50 den/litër.

Çmimi i benzinës EUROSUPER 95 nuk ndryshon.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu