Lloga: Në 2018 u amnestua keqpërdorimi i detyrës zyrtare, unë nuk e lejova këtë me ligjin tonë për amnisti dhe nuk do ta lejoj kurrë (VIDEO)

Ministri i drejtësisë, Krenar Lloga në një prononcim për media ka theksuar se “Keqpërdorimi i detyrës zyrtare është amnestuar në vitin 2028, tash unë këtë e kam përjashtuar këtë vepër penale nga amnestiadhe kjo ndoshta i ka hidhëruar sepse ndoshta kanë pritur nga ana ime që unë të amnestoj persona zyrtarë apo të emëruar por unë këtë nuk e kam bërë dhe nuk do ta bëj asnjëher” u shpreh ministri Lloga.Top24


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu