Lloga nikoqir i Forumit për drejtësi BE-Ballkani Perëndimor

Krenar Lloga si Ministër i Drejtësisë, këtë vit, do të jetë nikoqir i Forumin Ministror për Drejtësi dhe Punë të Brendshme BE-Ballkani Perëndimor, i cili do të mbahet në Shkup më 26-27 tetor 2023.

Gjatë punimeve të Forumit do të drejtohem në dy sesionet që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit dhe reformat në gjyqësor, si dhe luftën agresive ruse kundër Ukrainës”, shprehet Lloga.

Mbajtja e këtij Forumi paraqet mundësi e shkëlqyer që së bashku me vendet anëtare të Bashkimit Evropian dhe vendet e Ballkanit Perëndimor të diskutojmë tema që na bashkojnë dhe na prekin të gjithëve, si qytetarë të vendeve evropiane të traditës dhe sistemeve ligjore.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu