Logos-A, boton “Fjalor i Oksfordit për Islamin” nga John L. Esposito

FJALOR I OKSFORDIT PËR ISLAMIN

Shtëpia Botuese Logos-A po rritet nga dita në ditë. Janë të shumta veprat që janë botuar nga Logos-A, vepra që dikur ishin privilegj vetëm i shtëpive të mëdha botuese dhe gjuhëve botërore.

Një nga këto vepra që ka një vlerë të madhe në katalogun e Logos-A është edhe përmbledhja leksikografike me titull “Fjalor i Oksfordit për Islamin”, fryti një numri të madh autorësh, nën kujdesin e John L. Esposito.

Për më shumë:

FJALOR I OKSFORDIT PËR ISLAMINShtëpia Botuese Logos-A po rritet nga dita në ditë. Janë të shumta veprat që janë botuar…

Posted by Libraria Logos-A Tiranë on Freitag, 17. November 2017


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu