Mickoski shpalos qëndrimin e VMRO-së: Qytetarët le të vendosin sipas bindjes së tyre

Pas një debati maraton VMRO-DPMNE morri vendim që secili qytetarë të vendos vetë se a do të votojë dhe se si do të votojë në referendumin për emrin më 30 shtator.

Megjithëse partia do të zhvillojë fushatë aktive ajo nuk do t’i udhëzoj qytetarët që të bojkotojnë referendumin, të votojnë PRO apo Kundër marrëveshjes së Prespës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here