Milevski dorëzoi dorëheqjen në Qeveri

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski sot dorëzoi dorëheqjen në Qeveri.

Dorëheqja, siç ka bërë të ditur Qeveria për MIA-në, do të shqyrtohet dhe më pas do të njoftohet Kuvendi, se cila seancë duhet ta përcaktojë.

Sipas procedurës do të propozohet një emër tjetër për postin ministror për vetëqeverisjen lokale.

Nëse dorëheqja e Milevskit dërgohet në Kuvend para seancës së re të 86-të, ajo mund të konfirmohet të enjten, kur është caktuar kjo seancë parlamentare.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu