Në nder të Ditës Botërore të Fëmijëve, Lloga ndriçon ministrinë me ngjyrë të kaltërt

Në prag të 20 Nëntorit – Ditës Botërore të Fëmijëve, 30 vjet nga ratifikimi i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve dhe 30 vjet UNICEF MK në vend, ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka ndriçuar objektin e Ministrisë me ngjyrë të kaltërt.

“Çdo fëmijë, kudo, ka të drejtë të jetojë në një botë paqësore!”, shkruan Lloga.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu