Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,42 % në raport me vendimin e datës 22.1.2024.
Nga data 30.1.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS 95 – 79,50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS 98 – 81,50 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) 76,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 76,00 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU 41,439 (denarë/kilogram)

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, si dhe të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) rriten për 1,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 0,293 den/kg dhe do të jetë 41,439 den/kg.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu