Një alpinist nga Shkupi ka vdekur në malin e Pelisterit

Policia ka njoftuar se në malin Pelister është gjetur një person i vdekur, më saktësisht në alpinist. Sipas të dhënave të para bëhet fjalë për një person në moshë me iniciale A.S.

Qendra për Menaxhimin e Krizave menjëherë ka njoftuar Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim nga Manastiri të cilët kanë ekip për intervenime në kushte malore, që ekipi i njejtë të angazhohet dhe trupin e personit të vdekur ta transportojnë deri në vendin e parë ku mund të vjen ekip i Ndihmës së shpejtë për ta marrë trupin e tani më të ndjerit.

Vendi ku është gjetur personi ka qenë mbi 2000 metra lartësi mbidetare.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu