Numri 5 fsheh sekretin e martesës së suksesshme: Çka i lidh njerëzit përgjithmonë?

Pesë ditë janë numër optimal për kënaqësi. Sekreti i martesës së lumtur qëndron në atë që çiftet brenda një muaji kalojnë pesë ditë ndërkaq natën të ndarë, ka treguar një hulumtim i ri, transmeton Telegrafi.

Ata të intervistuar të cilët shpesh janë të detyruar të punojnë larg shtëpisë, janë përgjigjur që janë më të lumtur në lidhjet e tyre nga ata të cilët nuk janë të detyruar të udhëtojnë shpesh.

The Sun shkruan që ndarja njerëzve u ndihmon të kuptojnë sa i duan partnerët e tyre dhe sa u mungojnë kur nuk janë bashkë.

Mirëpo, pesë ditë janë optimale për kënaqësi, nëse ndarja zgjat më shumë apo më pak se kaq, kënaqësia bie.

Anketën në të cilën ka bërë Travelodge dhe ka treguar që katër nga dhjetë njerëz të cilët rregullisht udhëtojnë janë ekstremisht të lumtur në lidhjet e tyre.

Të njëjtën ndjenjë lumturie në lidhje e kanë vetëm tre nga dhjetë të intervistuar, të cilët nuk udhëtojnë rregullisht për shkak të punës, mirëpo megjithatë nga ndonjë rrethanë tjetër.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu