Pas gjashtë vitesh, sot lirohet ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski

Pas gjashtë vitesh, sot lirohet ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski.

Janakieski ka mbajtur masën e arrestit shtëpiak nga nëntori i vitit 2018 deri më sot. Më pas është dërguar në burgun “Idrizovë”, ku ka vuajtur dënimin për rastin “Titanik” të SJO-së dhe më pas është transferuar në burgun “Shkup”, ku ka qenë deri më sot./Skopje1.mk


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu