PDSH hyn në “qeverinë” e Shkupit, ja emri dhe fotografia e funksionarit të parë të saj! (FOTO)

Deri sa PDSH ende është ne pritje të inkuadrimit në qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev, kjo parti veçmë është bë pjesë e “qeverisë” në nivel të qytetit të Shkupit.

Burime të Gazetës Lajm informojnë se kandidati i kësaj partie për kryetar në komunën e Çairit, Idriz Orana është zgjedhur anëtar i bordit drejtues në Ndërmarrjen Publike Ujësjellësi në Shkup, duke u bë funksionari i parë i PDSH-së në ekzekutivin e kryeqytetit.

Orana ishte këshilltar në dy mandate të kaluara në qytetin e Shkupit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here