Prej sot posedim i detyrueshëm i pajisjeve dimërore

Prej sot e deri më datën 15 mars, në pajtim me dispozitat nga “Ligji për siguri në komunikacionin rrugor” automjetet të cilat qarkullojnë në komunikacion publik në rrugë janë të detyruar të posedojnë pajisje dimërore të parapara.

“U bëjmë thirrje drejtuesve të mjeteve që të respektojnë obligimin ligjor për posedim të pajisjeve dimërore, sepse në këtë mënyrë mundësojmë qarkullim të qetë dhe të sigurt në rrugë në kushte dimërore, njofton MPB”, thuhet në njoftimin e MPB-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu