Profesori Ibrahim Gashi viziton çlirimtarët në Hagë: Vizitë atyre që po e mbrojnë historinë

Profesori universitar Ibrahim Gashi ka vizituar çlirimtarët në Hagë.

Ai ka shkruar në “Facebook” se ishte në vizitë te ata që që e mësuan drejtë historinë, e bënë historinë dhe po e mbrojnë historinë.

Në vizitë ATYRE që e mësuan drejtë historinë, e bënë historinë dhe po e mbrojnë historinë”, ka shkruar Ibrahim Gashi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu