Profesori Zemri Elezi në Alsat-M: ‘Ridefinimi’ i BESËS është opsion i kapshëm (VIDEO)

Profesori Zemri Elezi mbrëmë në Alsat M të Rruga drejt ka deklaruar: “Mendoj se për momentin ka opsione shumë reale dhe të kapshme, edhe më të interesuar nga ana elektoratit do të jenë programet e platformave politike të partive opozitare, ja shembull nëqoftëse e marrim platformën politike të Lëvizjes BESA me koalicionin, “Ridefinimi” i sistemit të kushtetutës së shtetit, këtu do të thotë se veq që shihen disa qështje që prekin në pikat ma neurologjike të funksionimit të shtetit”, – ka thënë prof. Elezi.

Shikoni videon nga: 01:03:41

zemri


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu