Qafë Thanë, qytetarët vonohen me orë për të kaluar kufirin maqedonas, po punohet me staf të reduktuar

Rradhë të gjata janë shënuar në pikën kufitare të Qafë-Thanës. Bëhet me dije se ka vonesa nga pala maqedonase. Sipas informacioneve, pala maqedonase ka punuar me sportele dhe stafe të reduktuara duke krijuar pritje nga 1 orë deri në 1 orë e 30 min, ndërkohë pala shqiptare ka shtuar sportelet.

Ndryshe nga Kapshtica që më së shumti ka shtetas shqiptarë që punojnë dhe jetojnë në Greqi dhe kthehen për festa nga pika e kalimit kufitar të Qafë Thanës më së shumti janë qytetarë nga juglindja dhe jo vetëm që shkojnë bëjnë pazare në Maqedoninë e Veriut dhe kthehen brenda ditës.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu