Roja maqedonas ngacmon amerikanen 15-vjeçare në qendër të Shkupit

Një vajzë pesëmbëdhjetëve jeçare nga Karolina Veriore-SHBA, bashkë me kujdestaren e saj М.М. (39), të dyja të vendosura në Shkup, kanë denoncuar se ditën e njëjtë rreth orës 16 e 30 minuta në rrugën “11 Tetori”, para ndërtesës së Drejtorisë për të Ardhurat Publike (DAP) një person i panjohur i punësuar si rojtar në DAP e ka maltretuar në vend publik.

Policia e ka gjetur rojtarin me të cilin është kryer bisedë dhe pastaj ndaj tij është ngritur kallëzim për kundërvajtje për maltretim të personit në vend publik.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu