Rri e vetme derisa të gjesh njeriun i cili i bën këto tetë gjëra

Ti je denjë për dashuri dhe mos prano kompromise për zëvendësim me dashurinë Gjetja e dashurisë së pastër, të thellë, të sinqertë për të gjitha kohët është bërë e pamundur, transmeton Telegrafi.

Vajzave të cilat janë të vetmuara, u duket e pakuptueshme të gjejnë mashkullin e duhur – të denjë për t’i ofruar dashuri.

Mirëpo, të jesh në lidhje me dikë vetëm për të mos qenë e vetmuar është gabim.

Lidhja e tillë është e destinuar të dështojë. Më mirë të jesh e vetmuar, sesa në lidhje të gabuar.

Për këtë shkak qëndroni e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili i bën këto gjëra:

1. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili mban premtimet.

2. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do ta ndiejë mungesën tënde kur nuk je me të.

3. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të bartë zemrën në duar.

4. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të jetë i gatshëm të zgjidhë të gjitha problemet tuaja të përbashkëta që kanë të bëjnë me lidhjen tuaj.

5. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të jetë krenar me ty dhe për atë çfarë vërtet je ti.

6. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të qëndrojë me ty dhe do të mbrojë qëndrimet tuaja.

7. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të të bëjë që të ndihesh e veçantë çdo ditë.

8. Rrini e vetme derisa të gjeni mashkullin i cili do të jetë i denjë për dashurinë tuaj!

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu