Sa është numri i shqiptarëve në Serbi, regjistrimi edhe pak orë

Nga të dhënat e grumbulluara, rezulton se në Serbi jetojnë 100 mijë shqiptarë. Ky fakt u konfirmua nga kryeshefi i Administratës Komunale të Preshevës, Hevzi Ramadani.

Ramadani saktësoi gjithashtu numrin total të personave të regjistruar në harkun kohor të 31 ditëve në Luginë.

Deri më tani në komunën e Preshevës raportohet për 95 mijë e 5 njerëz të regjistruar, në Bujanoc 54 mijë e 506 persona të regjistruar dhe në Medvegjë 8 mijë e 475 njerëz të regjistruar.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu