Sa më shumë presion po ju bëhet kumanovarëve, aq më tepër po i bashkohen Rilindjes me Besë

Koalicioni Rilindje me Besë

Shtabi komunal I koalicionit Rilindje me Besë në Kumanovë realizoi mbledhjen e rradhës , ku vlerësoi aktivitetet e deritanishme parazgjedhore. Theks të veçantë gjatë kësaj mbledhjeje iu dha faktit se edhe përskaj kërcënimeve dhe presioneve të shumta që po u bëhen qytetarëve, në rradhë të parë aktivistëve, numri i përkrahësve vazhdimisht po shtohet. Dhe në fund iu bë një falenderim i madh aktivistëve të këtij koalicioni, të cilët janë vazhdimisht aktivë në të mirë të qytetarëve.

Kumanovë 3.12.2016              Kryetar i shtabit. Shenur Osmani


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu