Samiti i OSBE-së në Shkup, publikohet fotoja familjare

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, ka shpërndarë një fotografi të ministrave të punëve të jashtme dhe të delegacioneve në prag të fillimit të Samitit të OSBE-së në Shkup.

“Foto familjare me Ministrat e Punëve të Jashtme dhe shefat e delegacioneve në prag të Këshillit të 30-të Ministror të OSBE-së në Shkup. Forca jonë e përbashkët është OSBE-j”, ka shkruar Osmani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu