Senka Nuhiu Qaflesh zgjidhet kryetare e forumit të gruas së ASh në Butel

Sonte në Butel të Shkupit ka mbajtur punimet kuvendi i gruas së Aleancës për Shqiptarët ku për kryetare dege e forumit të gruas u zgjodh Senka Nuhiu Qaflesh.

Në praninë e kryetarit, Arben Taravari, kryetarit të Kuvendit qendror të partisë, Ziadin Sela, ministrit të Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti dhe funksionarëve tjerë të Aleancës për shqiptarët
u mbajt Kuvendi i dyë i forumit të gruas – Butel.

Vërtet gruaja është strumbullar i shoqërisë, sepse ne konsiderojmë se shoqëria zë fill pikërisht në familje,aty ku gruaja është një nga shtyllat më të rëndësishme për ndërtimin dhe kultivimine saj.

Andaj ne dhe zërri ynë në politik duhet të vazhdoj të jehoj edhe më fuqishëm!! Urime Senka Nuhiu Qafleshi -kryeatre e deges se forumit gruas Butel.

Faleminderojm Nermine Shaqirin -per moderimin e eventit ne menyre te shkelqyer !– tha ai.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu