Sheholli: Radojçiq e ka mundësuar mjekimin e mijëra shqiptarëve në Beograd

Fatmir Sheholli nga Institutit për Afrimin e marrëdhënieve ndëretnike ka deklaruar se mijëra shqiptarë kanë shkuar për mjekim në Beograd me ndihmën e Oliver Radoiçiqin, ndja të cilin organet kosovare kishin lëshuar edhe urdhër-arrest.

‘’Urdhërarresti nuk hiqet palidhje. Diçka ka ndodh . Kjo e ka atë prezencën e vet. Ai ka qenë këtu, pas urdhërarrestit ka ardhë në Kosovë’’, tha ai në Kanal 10.

‘’Psh mu më ka tregu Radojçiq se me 200-300 shqiptarë apo me mijëra shqiptarve ua ka mundësuar me shku nëpër spitale në Beograd. Ai vet ua ka rregullu këtë punë. Nëse dikush ka pasë nevojë me shku, dhe ky ia ka kry këtë punë’’.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu