Shprehje që acarojnë nervat e meshkujve

Ka disa gjëra që femrat ua thonë shpesh meshkujve të cilat i acarojnë ata nga nervat. Ja pesë shprehje në dukje të parrezikshme që i çojnë meshkujt në prag të frustrimit.

1. Çfarë je duke menduar?
Kur ti pyet “çfarë je duke menduar”, mesazhi i fshehur që dëgjojnë meshkujt është: “Nuk është gjë e mirë që ti të kesh mendime private”. Quheni paranojë, por meshkujt janë të prirur të dyshojnë që ju nuk jeni thjesht kurioze.

2. Dua që të më bësh të bie në dashuri me ty
Në fakt, ai ndoshta po e bën, por pas kësaj ndoshta nuk do të dojë ta bëjë më. Sepse si mund të bëjë ai të biesh në dashuri me të kur ti sapo ja kërkove? A nuk do të duhej të ndodhte si në të paktën 80 përqind të rasteve, të ishte një surprizë për ty? Ju keni ndërprerë aftësitë e tij për t’ju bërë të bini në dashuri me të, duke i shndërruar në pritshmëri.
Ndoshta partneri juaj nuk është aq romantik sa ç’do të donit ju. Kjo është e drejtë. Por t’i mësosh se si duhet t’i bëjë gjërat e tij do të ishte zgjidhja e fundit.

3. A më do vërtet?
Partneri juaj do të mendonte: “Ç’do të thotë vërtet? Domethënë unë sigurisht që të dua, por a të dua vërtet? Ndoshta unë nuk e di se çfarë është dashuria e vërtetë..” Dhe kështu me radhë. Kjo është një pyetje e pakuptimtë që në fund të fundit mund ta bëjë një njeri që ka dyshime për ndjenjat e tij të vërteta.

4. Ai ishte një tërheqje e momentit. Nuk e di pse qëndrova aq gjatë me të
Ne e dimë pse. Ishte për shkak të seksit apo jo? Kështu duhet të jetë. Pse tjetër duhet të qëndronit ju me të? Ju keni pasur marrëdhënie seksuale të çmendura me dikë që nuk ju meritonte dhe, sigurisht,  janë një sërë arsyesh të komplikuara e të dhimbshme për shkak të të cilave njerëzit qëndrojnë me parnterë që i keqtrajtojnë ata. Por nëse ju tregoheni të paqarta mund të lini vend për xhelozi dhe pasiguri.

5. Më duket sikur s’të njoh më
Nëse keni diçka specifike me sjelljen e partnerit tuaj, ju duhet t’ia thoni atë. Por nëse ju e përmblidhni situatën kështu, partneri juaj do të dëgjonte: “Nuk më pëlqen mënyra se si po ecën përpara dhe po ndryshon.” Shumë meshkuj e vlerësojnë angazhimin e plotë në marrëdhënie për shkak të frikës së “qëndrimit në një vend”. Ne duam të dimë se kush do me të cilin do të ndanim jetën tonë ta na lejonte hapësira për zhvillim të mëtejshëm.

Sepse, besojeni ose jo, shumica e djemve, duan të jenë meshkuj më të mirë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu