“Shpresoj që edhe shqiptarët e Maqedonisë janë gëzuar aq sa Batoni, Berati, Blendi dhe Adriatiku për kryeministrin shqiptar!”

Analisti kosovar, Xhevdet Pozhari ka komentuar shkruarjen e gazetarëve nga Kosova dhe Shqipëria në ceremoninë e zgjedhjes së kryeministrit shqiptar në Maqedoni.

“Shpresoj që edhe shqiptarët e Maqedonisë janë gëzuar aq sa Batoni, Berati, Blendi dhe Adriatiku për kryeministrin shqiptar! Urime!”, ka shkruar Pozhari.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu