“Si mund të mos ketë përgjegjës për pasojat fatale nga vërshimet në Maqedoni?”

Grupi parlamentar i Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë sot ka parashtruar kërkesë për debat mbikëqyrës deri te Komisioni për Bujqësi, pylltari dhe ekonomi të ujërave.
Për LSDM-në është e papranueshme që edhe 17 ditë pas vërshimeve asnjë institucion të mos merr përgjegjësinë për pasojat fatale.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu