Si të zbukuroni shtëpinë me sende të riciklueshme (VIDEO)

A keni nëpër shtëpi objekte, orendi apo sende, të cilat edhe pse nuk i përdorni aq shumë, përsëri nuk i hidhni poshtë?

A mendoni se është më mirë të kurseni para dhe të ricikloni ato që keni në ambientet tuaja të banimit, për të krijuar gjëra të reja, të cilat në dyqane blihen shtrenjtë?

Për të realizuar këtë, mjafton të gjeni apo të keni disa ide kreative.

Mund të përdorni gjëra nga më të thjeshtat për të zbukuruar shtëpinë, nëpërmjet procesit të riciklimit dhe asaj që në anglisht njihet me emrin “DIY”.

Ja cilat janë disa nga gjërat e thjeshta që mund të bëni pa shumë lodhje.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu