Stavrevski: Në Shkup jam, nuk kam ikur askund

Ish ministri i financave, Zoran Stravrevski i demantoi shënimet në një pjesë të mediave se ai ka ikur nga Maqedonia dhe se është e mundshme që ai të mos gjendet në vend. Ai shkurtimisht u përgjigj se gjendet në Maqedoni.
“Nuk është e saktë se unë jam jashtë shtetit. Këtu jam, në Shkup”, shkurt u përgjigj Stavrevski.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu