Studentët e bëjnë Edi Ramën të ri gjithë natën në telefun duke ju kthyer përgjigje, biseda që s’duhet humbur (FOTO)

Dhjetra studentë i kanë dërguar mbrëmjen e djeshme mesazhe në ëhatsapp kryeministrit Edi Rama. Shumë prej tyre i kërkonin atij zgjidhje e kërkesave të tyre, ndërsa në shumë raste nuk ka vonuar dhe përgjigja e Edi Ramës.

Sms-të që studentët kanë dërguar janë bërë publike nga faqja Universiteti Info.

Më poshtë disa prej bisedave

Foto:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here