Ballina Etiketimet Demokratike

Etiketim: demokratike

LSDM: Tearca ka nderin të vulosë fitoren e Maqedonisë demokratike

Tearca ka nderin të vulosë fitoren e Maqedonisë demokratike dhe qytetare, tha zëdhënësi i LSDM-së dhe bartës i listës së kandidatëve për deputetë i...

Ndërkombëtarët apelojnë për zgjedhje të lira dhe demokratike në Maqedoni

Përfaqësitë diplomatike në Maqedoni, paralajmërojnë qytetarët e tyre të kenë kujdes ditën e zgjedhjeve. Ambasada e SHBA-ve, ato të BE-së por edhe përfaqësitë tjera diplomatike,...

Lajmet e fundit