Ballina Etiketimet Familjet ne nevoje

Etiketim: familjet ne nevoje

Familjet në rrezik social nën trysni nga pushteti

Partitë politike i manipulojnë familjet nën rrezik social gjatë fushatave zgjedhore. Kështu konstatojnë nga organizata joqeveritare Civil – Qendra për liri. “Partitë politike posaçërisht ato...

Kryqi i Kuq ndihmon 4000 familje me 250 euro, këtë javë...

Kryqi i Kuq i Maqedonisë filloi me përgatitjet teknike dhe administrative për të bërë shpërndarjen e të hollave të cilat janë grumbulluar në xhirollogarinë...

Lajmet e fundit