Ballina Etiketimet I alkoholizuar

Etiketim: i alkoholizuar

Zëvendësministri i VMRO-së, Spasov shkakton aksident dhe ikë nga vendi i...

Zëvendës ministri plotësues për Punë dhe Politikë Sociale, Dime Spasov, në orët e vona të natës ka shkaktuar një aksident në komunikacion në lagjen...