Ballina Etiketimet Iliret

Etiketim: iliret

A janë shqiptarët populli më i vjetër në Ballkan? Citimet që...

Shqiptarët janë ndër popujt më të vjetër të Ballkanit dhe Kontinentit Evropian. Pellazgët, Ilirët, arbëreshët, shqiptarët apo albanët siç i quajnë sot mbarë bota...

Flasin faktet se pellazgët kanë folur këtë gjuhë që flasim ne...

Pashtriku.org, 19. 11. 2015: "Pa dyshim Pellazgët janë kombi më i vjetër arian i Europës. Ka shumë fakte dhe shumë rrëfime që na tregojnë...

Lajmet e fundit