Ballina Etiketimet Kunderpergjigje

Etiketim: kunderpergjigje

Platformë maqedonase si kundërpërgjigje ndaj shqiptarëve?

– Pas hartimit dhe publikimit të platformës shqiptare nga tre partitë shqiptare në Maqedoni, në opinion tanimë po flitet se po përgaditet edhe një...

“Për kundërpërgjigjen ndaj sanksioneve amerikane do të vendos Putin”

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, lidhur me sanksionet amerikane për zyrtarët rus, tha se në këtë situatë pa alternativë të veprimit mbi parimin e...

Lajmet e fundit