Ballina Etiketimet Mareveshje

Etiketim: mareveshje

Arrihet marrëveshje për mbulimin e Bit Pazarit në Shkup (VIDEO)

Arrihet marrëveshje mes tregtarëve dhe pronarit të ri të një pjese të Bit Pazarit. Tregtarët thonë se janë dakorduar për shumë gjëra me pronarin...

Partitë politike pa “marrëveshje” për fushatë të qetë zgjedhore

Pak ditë përpara fillimit zyrtar të fushatës zgjedhore, partitë politike nuk kanë ndërmarr asnjë nismë për të firmosur pakt elektoral për fushatë pa incidente. Megjithatë...

Lajmet e fundit