Ballina Etiketimet Mbyllet

Etiketim: mbyllet

Mbyllet rivotimi në Tearcë, cilat janë mundësitë?

Sapo është mbyllur vendvotimi, janë numëruar fletat e pashfrytëzuara, dhe është konstatuar se 312 vota nuk janë shfrytëzuar, që do të thotë se kanë...

Lajmet e fundit