Ballina Etiketimet Milikije

Etiketim: milikije

Tre komuna në Maqedoni do të udhëheqin nga femrat

Manastiri, Haraçina dhe Makedonska Kamenica janë komunat që do të udhëhiqen nga gratë. Natasha Petrovska fitoi në Manastir, Milikije Halimi do të udhëheq në Haraçinë,...

Lajmet e fundit